Contact

WEBLL web- en graphicdesign voor lokale ondernemers

Met een WEBLL web- en graphicdesign creëer je niet alleen de basis voor een bloeiend -online- bedrijf. Maar deel je ook je kennis en ervaring. Je hebt een website nodig die er professioneel uitziet en vertrouwen wekt. Maar nog meer dan dat, je wilt je bezoekers ook omzetten in klanten.

In mijn ogen is het essentieel wat je uitstraalt met je website. Een goed webdesign is herkenbaar, aantrekkelijk én wekt het vertrouwen van je klant. Daarom is je website doordacht in zowel gebruiksvriendelijkheid als webdesign. Of het nu om een op-maat-gemaakt WEBLL design of kant-en-klaar gaat; ik help je graag.

WEBLL ontwerpt en bouwt goed werkende websites met een mooi uitziend design. Je doel, uitstraling en wat je wilt overbrengen staan centraal. Inclusief je wensen en opbouw van je site. Wil je een informatieve site of juist meer visueel, met of zonder een blog? Samen brengen we het doel van je website in kaart. Ook kan WEBLL je helpen bij je domeinnaamregistratie en webhosting. 

Het Content Management Systeem van je website is op maat gemaakt. Zo behoud je structuur en overzicht met dat wat belangrijk is voor jou. Hiervoor gebruikt WEBLL het bekende beheersysteem WordPress en Thrivetheme plugin, dit maakt integratie met andere systemen zo simpel mogelijk. Laat je ondersteunen, als dat nodig is. Of geef -zoals de meeste van mijn klanten- het uit handen. 

Waarom een WEBLL webdesign? 

Omdat je zonder stress of gedoe meer tijd en energie over hebt, voor je klant. Of voor een heerlijke wandeling in de natuur 😉

WEBLL design zonder gedoe

Voor wie is een WEBLL webdesign?

Ik ontwerp en bouw websites voor lokale ondernemers. Waar het niet alleen gaat om 'mooi', maar betrouwbaar, snel en technisch goed. Je website gaat over betrokkenheid, emotie en verbinding, een digitale vertaling van je bedrijf of onderneming. Waarbij je na afloop zegt: "Wauw Maroeska, wat mooi én dit is wat bij mij past." Klinkt dat goed? Fijn, dan ben je namelijk aan het juiste -web- adres.

Met een WEBLL webdesign ben je helemaal vrij in je wensen. Zonder concessies te doen op functionaliteit of je ontwerp-keuzes. 


Note: als je voor een WEBLL template kiest, omdat je een kleiner budget hebt. Dan is je keuze beperkter, maar nog steeds passend bij jou en je bedrijf of onderneming.

Er zijn veel manieren om je website op WordPress te bouwen... enkele van de meest voorkomende zijn:
De gratis route

Je kunt een gratis thema vinden en gratis plug-ins aan elkaar plakken, maar je bent vaak overgeleverd aan beperkte functionaliteit, slechte klantenservice en een frustrerend onvermogen om je website aan te passen.

De premium route

Je kunt een duur thema kopen met dure plug-ins, tools van derden om op te bouwen en je betaalt ook voor premie! Niet alleen dat, de inhoud van je website en je bedrijf zijn verspreid over meerdere platforms en met verschillende abonnementen.

De WEBLL route

Ontwerp en bouw volgens een aantal vaste stappen, conceptdesign en de filosofie van WEBLL. En wat past bij jou en je bedrijf of onderneming. Omdat elke klant anders is, is maatwerk DE manier om je website op een natuurlijke wijze tot leven te brengen. 

Niek en

Fijn om uit handen te geven! We hebben zonder zorgen, een goede nieuwe website met tekst. Maroeska is vriendelijk, behulpzaam met goede adviezen en we zijn zeer tevreden met het resultaat.

Niek en Loes

Niek en Loes Bloemen en Kado's

Direct contact

  • Hagedoorn 85, 7041 JS 's-Heerenberg
  • info@webll.nl
  • +31 655102330

Wil je ook een website? Bel mij of stuur een bericht.